Μάχη για το αρχοντικό του Τζορτζ Μάικλ: Στα δικαστήρια πάει η οικογένεια τον σύντροφο του - iefimerida.gr

Μάχη για το αρχοντικό του Τζορτζ Μάικλ: Στα δικαστήρια πάει η οικογένεια τον σύντροφο του

Φωτογραφία: TheSun
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμάχη που πιθανότατα θα οδηγήσει στα δικαστήρια έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον φίλο του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φάουαζ και την οικογένεια του τραγουδιστή.

Ο σύντροφος του τραγουδιστή εξακολουθεί να μένει στο αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ σπίτι του αρνούμενος να φύγει παρά το γεγονός πως η διαθήκη αναφέρει ρητά πως το ακίνητο έχει περάσει στην αδελφή του Τζόρτζ, Μέλανι Παναγιώτου.

«Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Μάικλ περνά στις αδελφές του και τους κοντινούς συγγενείς του, αλλά ο Φαγιάζ εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συνάψει συμφωνία με τον τραγουδιστή ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το ακίνητο αλλά προφανώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει δραματικά πλέον» αναφέρει μια πηγή μιλώντας στη Sun.

«Ο Φαγιάζ και η οικογένεια θα ασχοληθούν με το ζήτημα αυτό μετά την κηδεία, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν στα δικαστήρια» πρόσθεσε. Οπως έγινε γνωστό η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει την επόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου με την οικογένεια του να τονίζει σε όλους τους τόνους πως δεν επιθυμεί ο Φαγιάζ να παραβρεθεί στην τελετή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ Φάντι Φάουαζ κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ