Μαρτυρίες από το Ορλί: Ο δράστης είχε πιάσει την στρατιωτικό από το λαιμό για να της πάρει το όπλο - iefimerida.gr

Μαρτυρίες από το Ορλί: Ο δράστης είχε πιάσει την στρατιωτικό από το λαιμό για να της πάρει το όπλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σκηνές τρόμου που έζησαν στο αεροδρόμιο Ορλί, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το όπλο γυναίκας στρατιωτικού που έκανε περιπολία περιέγραψαν πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

«Την κρατούσε από το λαιμό και την ίδια ώρα κρατούσε το χέρι με το όπλο της», είπε ένας άνδρας στην κάμερα του BBC, αναφερόμενος στο περιστατικό εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο Ορλί. Ο δράστης- που νωρίτερα είχε πυροβολήσει αστυνομικό σε άλλο σημείο του Παρισιού- έπεσε νεκρός από τα πυρά των στρατιωτών.

«Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό και φύγαμε τρέχοντας. Κατεβήκαμε τις σκάλες και ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», πρόσθεσε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος σημείωσε ότι οι δύο άνδρες που βρίσκονταν με τη γυναίκα συνάδελφό τους, με την οποία πάλεψε ο δράστης, καθυστέρησαν να αντιδράσουν. «Μπορούσαν να τον είχαν ακινητοποιήσει», πρόσθεσε.

Τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν όταν έπεσαν πυροβολισμοί περιέγραψε άλλη αυτόπτης μάρτυρας. «Ακούσαμε έναν θόρυβο και κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον. Νομίζαμε ότι κάτι έπεσε στο πάτωμα. Μετά όμως ακούσαμε 3-4 πυροβολισμούς και πιστέψαμε ότι είναι επίθεση. Μας είπαν να τρέξουμε, η αστυνομία ήρθε αμέσως», είπε και πρόσθεσε: «Υπήρχε πανικός, ο κόσμος έτρεχε, κάποιοι έπεσαν. Σε μία τέτοια κατάσταση φοβάσαι πολύ ότι δεν θα επιζήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Ορλί αυτόπτης μάρτυρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ