Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» της αστυνομίας μάνα και κόρη -Διακινούσαν λαθραία τσιγάρα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» της αστυνομίας μάνα και κόρη -Διακινούσαν λαθραία τσιγάρα

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάνα και κόρη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, στην καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι κατείχαν και διακινούσαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα.

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δύο γυναίκες, ηλικίας 53 και 33, συνελήφθησαν σε λαϊκή αγορά όταν βρέθηκαν στην κατοχή τους 130 πακέτα τα οποία κατηγορούνται ότι επρόκειτο να πουλήσουν σε περαστικούς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αργότερα στο σπίτι της 53χρονης, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν άλλα 2.640 πακέτα και 108 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επίσης, μέσα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων βρέθηκαν άλλα 470 πακέτα αδασμολόγητα πακέτα και 35 συσκευασίες καπνού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα και για απείθεια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία λαθραία τσιγάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ