ΟΑΚΑ ή Παγκρήτιο o τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος - iefimerida.gr

ΟΑΚΑ ή Παγκρήτιο o τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η διαδικασία να μεταφερθεί για την Τρίτη.

Ετσι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκος και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους για τους πιο κρίσιμους και σπουδαίους ημιτελικούς του Κυπέλλου στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα σε μια πρώτη συζήτηση που έγινε αναφορικά με την διεξαγωγή του τελικού, υπάρχουν αυτή την στιγμή δύο πιθανότητες. Να γίνει ο τελικός, είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο, είτε στο Παγκρήτιο, όπως αποκάλυψε ο SPORT FM.

Στο ΟΑΚΑ θα γίνει αν βρίσκονται στον τελικό η ΑΕΚ, ή ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός, ενώ στο Παγκρήτιο θα γίνει αν περάσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν περάσει ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό αναμένεται να διεξαχθεί κλήρωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει τελικά την Τρίτη, στις 11.30.

Στο περιθώριο της κλήρωσης (που τελικά αναβλήθηκε εξαιτίας τηλεφωνήματος για βόμβα) ο Ζήσης Βρύζας ήταν ξεκάθαρος για το πότε θα γίνουν τα μεγάλα ματς. Όπως δήλωσε λοιπόν, τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 12-13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 25-27 Απριλίου. Κάτι που σημαίνει ότι οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα παίξουν δυο κολλητά ντέρμπι, μιας και ο πρώτος ημιτελικός θα οριστεί αμέσως μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στην Τούμπα (στις 9 Απριλίου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ