Φαντασματούληδες σφάζουν ταμεία - iefimerida.gr

Φαντασματούληδες σφάζουν ταμεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έσφαξαν τον ανταγωνισμό οι φαντασματούληδες του Scream 4 και βρέθηκαν στην κορυφή των ταμείων του περασμένου τετραήμερου, εκτοπίζοντας οριακά απ' την πρώτη θέση τους παπαγάλους του Rio.

Αφού έσφαξαν τον ανταγωνισμό, οι φαντασματούληδες του Scream 4 βρέθηκαν στην κορυφή των ταμείων του περασμένου τετραημέρου, με 19,9 χιλ εισιτήρια από 29 οθόνες, εκτοπίζοντας οριακά απ' την πρώτη θέση το Rio, που έκοψε 19,7 χιλ νέα εισιτήρια, σε ένα ΠεΠαΣαΚυ που είδε την κατρακύλα των ταμείων να συνεχίζεται, κατεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πάτο της χρονιάς. Με ισχνές αποδόσεις από τους υπόλοιπους καινούριους τίτλους της εβδομάδας, οι εισπράξεις του τετραημέρου μετά βίας ξεπέρασαν τις 100 χιλ στο σύνολό τους, κι είναι άλλωστε ενδεικτικό το ότι οι μόνοι άλλοι νέοι τίτλοι που κατάφεραν να χωθούν στη δεκάδα, ήταν το Carlos με μόλις 4,9 χιλ εισιτήρια από 8 οθόνες πανελλαδικά, και το άψυχο Hop με τα ίδια εισιτήρια από 39 ολάκερες αίθουσες παρακαλώ. Η απόσταση των υπολοίπων είναι ιλιγγιώδης, με το Chico & Rita να μαζεύει 1,3 χιλ σε δυο αίθουσες, και το Panique au Village με 69 εισιτήρια από 4 οθόνες να θέτει υποψηφιότητα για το χειρότερο άνοιγμα της χρονιάς.

Ενώ βρισκόμαστε μία βδομάδα μόνο πριν ο Thor κάνει ποδαρικό στην μπλοκμπαστερική σαιζόν, τα εισιτήρια του επταημέρου σημείωσαν άλλο ένα ρεκόρ πεσμένης απόδοσης, αφού οι ταινίες που απασχολούσαν τις αίθουσες, ίσα που μάζεψαν 140 χιλ εισιτήρια όλες μαζί. Η Hanna και το Sucker Punch έδειξαν καλές αντοχές ανεβάζοντας την απόδοσή του ανοίγματός τους κατά 23%, και το Rio με μικρή πτώση στο δεύτερο ΠεΠαΣαΚυ, έκλεισε δεκαήμερο διπλασιάζοντας το άνοιγμά του. Από 'κεί και πέρα, στους παλιότερους τίτλους μονάχα το The King's Speech συνέχισε να επιδεικνύει κινητικότητα προσθέτοντας άλλα 2 χιλ εισιτήρια στο σύνολό του που έχει φτάσει τις 220 χιλ. Ο Κόκκινος Ουρανός που χαιρετίζεται από μερίδα του κοινού ως απόλυτη κατά λάθος κωμωδία, μάζεψε άλλες 4 χιλ θεατές σε 14 οθόνες, και τα Unknown και Rango έχασαν 26% των θεατών τους σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Την ίδια ώρα, στο -30% κινήθηκαν τα In a Better World, Potiche και Limitless, μπάζοντας τα κινηματογραφικά ταμεία στην κορύφωση της εκτεταμένης εβδομάδας των Παθών τους.

Πηγή: Movies for the Masses

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ