«Τελειώνει» ο Λεάλι από τον Ολυμπιακό – Ανασύνταξη ενόψει ντέρμπι - iefimerida.gr

«Τελειώνει» ο Λεάλι από τον Ολυμπιακό – Ανασύνταξη ενόψει ντέρμπι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εμφανίσεις του Νίκολα Λεάλι με τα σοβαρά λάθη στους δύο αγώνες με την Μπεσίκτας, στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιχειρεί ανασύνταξη ενόψει ντέρμπι.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας στάθηκε στα λάθη του Λεάλι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Μπεσίκτας και ουσιαστικά φωτογράφισε την αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος υπέστη δύο θλάσεις τους τελευταίους τρεις μήνες, ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι στην Κωσταντινούπολη, ωστόσο δεν προτιμήθηκε, κάτι που αναμένεται να συμβεί κόντρα στο τριφύλλι.

Παράλληλα, πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί ο δανεισμός του Λεάλι, αφού ο Ιταλός πορτιέρε δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον Πειραιά. Ειδικά μετά τα λάθη στους δύο αγώνες με την Μπεσίκτας, το κλίμα έχει βαρύνει ιδιαίτερα για τον Λεάλι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ