Αστυνομικός έριξε γροθιά σε γυναίκα με ειδικές ανάγκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικός έριξε γροθιά σε γυναίκα με ειδικές ανάγκες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης λεωφορείου στο Λος Άντζελες, το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό να ρίχνει μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο σε γυναίκα με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, κουβαλώντας ένα καροτσάκι γεμάτο με μαξιλάρια, χαιρέτισε ευγενικά όλους τους επιβάτες και κάθισε ήσυχη στη θέση της, μέχρι που δύο αστυνομικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, ανέβηκαν στο όχημα.

Μόλις τους είδε, η γυναίκα τους επιτέθηκε λεκτικά, κι ο αστυνομικός, αφού την κοίταξε για λίγο ατάραχος στη συνέχεια της έδωσε μια γροθιά τόσο δυνατή, που έχασε την ισορροπία της, ενώ στη συνέχεια την έδεσε με χειροπέδες σε ένα σίδερο του λεωφορείου.

Χάρη στο βίντεο, το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, ειδικά στις ΗΠΑ και ο αστυνομικός κλήθηκε σε απολογία, όπου υποστήριξε ότι η γυναίκα επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο και για αυτό επενέβη, ενώ ισχυρίστηκε ότι και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για επιθέσεις σε αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ