Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε την αγαπημένη φωτογραφία της από τον γάμο της με τον Λαιμό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε την αγαπημένη φωτογραφία της από τον γάμο της με τον Λαιμό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές Φεβρουαρίου, Mαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός επισφράγισαν τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι.

Το ζευγάρι βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας και όχι άδικα, μιας και ο γάμος του απέπνεε χλιδή και πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια.

Kαλεσμένοι από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ελβετία, το Μονακό, τις ΗΠΑ (μέλη από βασιλικές οικογένειες, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου) έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Η Μαριάννα Γουλανδρή έλαμπε στο νυφικό της με υπογραφή Valentino, ενώ οι γόβες της ήταν από τον οίκο Louboutin. Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της, η νύφη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φιλά τον σύζυγό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Γουλανδρή Φίλιππος Λαιμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ