Νέο βίντεο από το ξεσάλωμα του Ουίλιαμ: Πιάνει από τη μέση μυστηριώδη γυναίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από το ξεσάλωμα του Ουίλιαμ: Πιάνει από τη μέση μυστηριώδη γυναίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να χόρεψε στις Άλπεις με την καρδιά του σαν να ήταν αιώνιος έφηβος, αλλά η συμπεριφορά του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας έχει προκαλέσει προβλήματα στο Παλάτι.

Ο Ουίλιαμ όχι μόνο πήγε στις Άλπεις χωρίς την Κέιτ Μίντλετον, αλλά διασκέδασε ξέφρενα σε γνωστό κλαμπ και απόλαυσε την μπύρα του με ξανθιές καλλονές.

Νέο βίντεο από το ξεσάλωμα του Ουίλιαμ: Πιάνει από τη μέση μυστηριώδη γυναίκα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πέρα από τα βίντεο που χορεύει κάνοντας αστείες φιγούρες, ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε από το ξεσάλωμα του 34χρονου πρίγκιπα, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα να πιάνει από την μέση μία γυναίκα με ένα μαύρο φόρεμα.

Εκτός αυτού, ασχολίαστες από τον Βρετανικό Τύπο δεν έμειναν και οι φωτογραφίες του Ουίλιαμ με το 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, Σόφι Τέιλορ. Ο Ουίλιαμ μάλιστα φάνηκε να έχει μεγάλη οικειότητα με την όμορφη Σόφι με την οποία έδωσαν και τα χέρια (high five) κατά τη διάρκεια γεύματος στο εστιατόριο La Vache.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουίλιαμ Άλπεις Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ