Διάσημη Ελληνίδα τηλεπερσόνα φοβάται ότι έχει τα επικίνδυνα εμφυτεύματα ΡΙΡ - iefimerida.gr

Διάσημη Ελληνίδα τηλεπερσόνα φοβάται ότι έχει τα επικίνδυνα εμφυτεύματα ΡΙΡ

 ΡΙΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ ακριβά μπορεί να κοστίσει σε διάσημη περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης, η αυξητική στήθους που έκανε το 2006, καθώς φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει την επικίνδυνη σιλικόνη PIP.

Ο λόγος για την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία έκανε την επέμβαση μόλις λίγους μήνες μετά την εισαγωγή του προϊόντος στη χώρα μας και όπως δήλωσε μιλώντας στη Realnews, λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησαν οι επιπλοκές.

Διάσημη Ελληνίδα τηλεπερσόνα φοβάται ότι έχει τα επικίνδυνα εμφυτεύματα ΡΙΡ | iefimerida.gr 0

«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ