Η Μελάνια Τραμπ «έγινε» σαλάμι -Το πουλάνε προς τιμήν της στη Σλοβενία - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ «έγινε» σαλάμι -Το πουλάνε προς τιμήν της στη Σλοβενία

Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ μπορεί να έχει σειρά ρούχων, αλλά η Μελάνια Τραμπ έχει... αλλαντικά που πωλούνται στο όνομά της.

Στη Σλοβενία, γενέτειρα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, κυκλοφόρησε σειρά προϊόντων προς τιμήν της, το οποίο περιλαμβάνει από σαλάμι έως κρέμες ομορφιάς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Decanter, πληροφορίες του οποίου αναδημοσίευσε το Time, στο Sevnica Castle, που είναι κοντά στην πόλη στην οποία μεγάλωσε η Μελάνια Τραμπ, πουλάνε σαλάμι, σοκολάτες, κρέμες ομορφιάς και κρασί με το όνομα «Πρώτη Κυρία».

Αν και η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου έχει λάβει μέτρα, προκειμένου να μην χρησιμοποιείται το ονοματεπώνυμό της για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγκρισή της, οι εν λόγω Σλοβένοι παραγωγοί δεν πιστεύουν ότι η σειρά «Πρώτη Κυρία» θα της προκαλέσει δυσαρέσκεια.

«Εχουμε καλό κρασί, το καλύτερο σαλάμι και άλλα προϊόντα που είναι πολύ καλά για την περιοχή. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να τα προσφέρουμε σε ένα ευρύτερο κοινό», εξήγησε ένας από τους παραγωγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ σαλάμι Σλοβενία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ