Οι οκτώ ομάδες που πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League - iefimerida.gr

Οι οκτώ ομάδες που πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League είναι πλέον γνωστές μετά τις προκρίσεις της Μονακό και της Ατλέτικο Μαδρίτης και την Παρασκευή (13:00) είναι δεδομένο πως η κληρωτίδα θα βγάλει μεγάλα ματς.

Εκεί θα βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ (Γερμανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λέστερ (Αγγλία) και Μονακό (Γαλλία).

Σημειώνεται πως σε αυτή την κλήρωση δεν υπάρχουν περιορισμοί, συνεπώς ο καθένας μπορεί να κληρωθεί με οποιονδήποτε, ακόμη και ομάδες από την ίδια χώρα ή που ήταν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς 18 και 19 του ίδιου μήνα. Θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Απριλίου για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών, που θα γίνουν 2-3 και 9-10 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα γίνει στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League προημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ