Τραμπ για Snoop Dogg: «Ωρα να μπει φυλακή» [βίντεο]

Σε βεντέντα φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση του νέου βίντεο κλιπ του ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος απεικονίζεται να πυροβολεί και να σκοτώνει κλόουν ντυμένο ως Ντόναλτ Τραμπ.

Η αντίδραση του αμερικανού προέδρου ήταν αν μη τι άλλο αναμενόμενη: «Ώρα να μπει φυλακή» έγραψε στο twitter.

Can you imagine what the outcry would be if @SnoopDogg, failing career and all, had aimed and fired the gun at President Obama? Jail time!

«Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέπειες θα είχε στον Snoop Dogg, στην καριέρα του και όχι μόνο, αν σημάδευε με όπλο και πυροβολούσε τον Πρόεδρο Ομπάμα; Ώρα να μπει φυλακή!» έγραψε οργισμένος ο Τραμπ, που βλέπει για μία ακόμα φορά το πρόσωπό του να γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων μίσους.

Ο ράπερ επικρίθηκε για την επιλογή του ενώ ο δικηγόρος του Μάικλ Κοέν μίλησε για ντροπή. «Ο Snoop οφείλει στον πρόεδρο μία συγνώμη» είπε σε δηλώσεις του. «Δεν υπάρχει τίποτα το αστείο με τη δολοφονία του προέδρου και ειλικρινά είμαι σοκαρισμένος, επειδή θεωρούσα ότι ήταν καλύτερος από αυτό» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι στο νέου του video clip «Levander», ο Snoop Dogg, με μορφή καρτούν στην κυριολεξία σημαδεύει με ένα όπλο και πυροβολεί έναν κλόουν ντυμένο ως Τραμπ.

Ο ίδιος ο μουσικός μιλώντας στο περιοδικό Billboard ανέφερε ότι «κανείς δεν ασχολείται με το πραγματικό ζήτημα, ότι δηλαδή έχουμε αυτόν τον ανεκδιήγητο κλόουν για πρόεδρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Snoop Dogg NTONAΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ