Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 60 χρόνια μετά την απίστευτη ιστορία αγάπης που έζησαν δύο από τους διασημότερους Γάλλους ηθοποιούς, τα γαλλικά ΜΜΕ επιστρέφουν στο πιο καυτό ειδύλλιο του γαλλικού κινηματογράφου.

Τους αποκάλεσαν «αιώνιους αρραβωνιασμένους» ή «φοβερούς εραστές» ή «μαγευτικούς εραστές». Η Ρόμι Σνάιντερ και ο Αλέν Ντελόν τροφοδότησαν όλες τις συζητήσεις και τις φαντασιώσεις μετά τη γνωριμία τους το 1958.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Christine», εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 23. Η Ρόμι Σνάιντερ ήταν ήδη πολύ διάσημη γιατί είχε γυρίσει την εμβληματική ταινία «Η αυτοκράτειρα Σίσι», ενώ εκείνος τότε ξεκινούσε την καριέρα του. Ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη, ο Αλέν Ντελόν την περίμενε στο αεροδρόμιο με ένα μπουκέτο λουλούδια στο χέρι: «Θα προχωρήσετε προς το μέρος της και θα της προσφέρετε τα λουλούδια» του είχαν πει. Εκείνη δεν τον γνώριζε ακόμη, δεν τον είχε ποτέ ξαναδεί.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ξεκινάει έτσι μια από τις πιο εκρηκτικές ερωτικές σχέσεις του γαλλικού κινηματογράφου. Οι δύο πανέμορφοι και διάσημοι ηθοποιοί φωτογραφίζονται κυρίως ημίγυμνοι, ανταλλάσοντας καυτά φιλιά και κυκλοφορούν παντού μαζί. Το ζευγάρι ζει έναν τόσο τρομερό έρωτα που το 1959 αρραβωνιάζονται. Η Ρόμι Σνάιντερ εγκαθίσταται οριστικά στο Παρίσι και ζει στο διαμέρισμά του. Οι φωτογράφοι τούς κυνηγούν αλύπητα, παραμονεύουν κάθε στιγμή του ερωτευμένου ζευγαριού, όλοι μιλούν γι' αυτούς.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η Ρόμι Σνάιντερ (Rosemarie Magdalena Albach στο πραγματικό της όνομα) γεννήθηκε στην Αυστρία αλλά απέκτησε τη γαλλική υπηκοότητα, έζησε και πέθανε στο Παρίσι.
Εγινε διάσημη όταν σε πολύ νεαρή ηλικία γύρισε 3 ταινίες για την αυτοκράτειρα Σίσι της Αυστρίας που της χάρισαν διεθνή αναγνώριση. Οταν πρωτογνωρίστηκαν, γράφει το Paris Match, αντιπάθησαν ο ένας τον άλλο. «Είναι ωραία κοπέλα αλλά πολύ πεισματάρα και βαρετή», έλεγε ο Αλέν Ντελόν για εκείνη. Ωστόσο ο έρωτάς τους κράτησε 6 χρόνια.

Αμέσως μετά τους αρραβώνες τους, η καριέρα και των δυο τους εκτοξεύτηκε και τα ταξίδια ή τα γυρίσματα τους απομάκρυναν. Βλέπονταν μόνο ανάμεσα σε δύο πτήσεις.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Μετά από 6 χρόνια θυελλώδους σχέσης, ένα βράδυ η Ρόμι Σνάιντερ επέστρεψε στο σπίτι τους στο Παρίσι όπου την περίμεναν τέσσερις ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα σε ένα ασημένιο βάζο. «Η λογική με αναγκάζει να σου πω αντίο. Ζήσαμε τον γάμο μας χωρίς να παντρευτούμε. Το επάγγελμά μας μάς αφαιρεί κάθε δυνατότητα επιβίωσης. Σου επιστρέφω την ελευθερία σου, αφήνοντας πίσω την καρδιά μου» της έγραφε ο Αλέν Ντελόν.

Οταν τελείωσε η σχέση της με τον πιο σέξι και διάσημο ηθοποιό της εποχής, η Ρόμι Σνάιντερ συνέχισε την καριέρα της στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε δύο φορές, αλλά ο γιος της από τον πρώτο της γάμο σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1981, σε ηλικία 14 ετών. Τον Μάιο του 1982, η Ρόμι Σνάιντερ, σε ηλικία 43 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Παρίσι.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 13


Τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της δεν έγιναν ποτέ πραγματικά γνωστά. Η διάχυτη αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Ρόμι Σνάιντερ αυτοκτόνησε, ενώ η Δικαιοσύνη ανέφερε ότι υπήρχαν φάρμακα και αλκοόλ στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή. Μόνο μια φίλη της διάσημης σταρ, η σχεδιάστρια Claude Pétin, 30 χρόνια μετά την αυτοκτονία, έσπασε τη σιωπή της και διέψευσε τις φήμες.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 14


«Η Ρόμι Σνάιντερ πέθανε από καρδιακή συγκοπή. Οι έρευνες δεν έδειξαν ότι είχε καταπιεί φάρμακα. Την ημέρα του θανάτου της είχαμε δειπνήσει στο σπίτι μου, με τον σύντροφό της και τον σύζυγό μου. Τα μεσάνυχτα περάσαμε στο σαλόνι. Ο σύζυγός μου πήγε για ύπνο και ο σύντροφος της Ρόμι γύρισε στο σπίτι του. Στις 3.50 το πρωί είπα στη Ρόμι "είναι αργά, πρέπει να γυρίσεις". Τη συνόδευσα ως το σπίτι της. Εκεί περάσαμε ακόμη μια ώρα να μιλάμε. Ηπιε νερό. Είχε σταματήσει να πίνει και είχε πάντα ένα μπουκάλι νερό κοντά της. Ηταν ευτυχισμένη γιατί την ίδια ημέρα ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού VSD ως η πιο σαγηνευτική γυναίκα της χρονιάς».

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 15
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 16
Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 17


«Επαναλαμβάνω ότι η Ρόμι δεν έπινε πια παρά μόνο νερό. Είχε ένα άδειο κουτί Lexomil στο δοχείο του μπάνιου της, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εκείνο το βράδυ είχε μάλιστα αρνηθεί να πάρει το μισό ηρεμιστικό που της πρότεινα». Η Claude Pétin είχε δηλώσει τότε σκανδαλισμένη από όλες τις «κακοήθειες» που κυκλοφορούσαν. «Μίλησα για να απελευθερωθώ. Η κόρη της Ρόμι Σνάιντερ, η (ηθοποιός) Sarah Biasini, πρέπει να ξέρει την αλήθεια» είχε δηλώσει.

Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του '60 [εικόνες] | iefimerida.gr 18
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέν Ντελόν Ρόμι Σνάιντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ