O 17χρονος που άλλαξε την εικόνα της Λεβερκούζεν κόπηκε από την αποστολή λόγω σχολείου! - iefimerida.gr

O 17χρονος που άλλαξε την εικόνα της Λεβερκούζεν κόπηκε από την αποστολή λόγω σχολείου!

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ασυνήθιστος λόγος αποκλεισμού από την αποστολή της Λεβερκούζεν ήρθε στην επιφάνεια, μια ημέρα πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Δεν είναι τραυματισμός, δεν είναι τιμωρία, ούτε πειθαρχικό παράπτωμα. Είναι όμως υποχρεώσεις στο σχολείο.

Η Λεβερκούζεν μέσω των social media ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», από την οποία απουσίαζε ο Κάι Χάβερτς.

Ο 17χρονος αποτελεί την αποκάλυψη της Λεβερκούζεν φέτος, έχει μοιράσει ήδη 5 ασίστ στην Μπουντεσλίγκα και μετράει συμμετοχές στο Champions League.

Ωστόσο, δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο, αφού αυτές τις ημέρες δίνει εξετάσεις στο σχολείο.

Η Λεβερκούζεν λειτουργώντας με προτεραιότητα την παιδεία των ποδοσφαιριστών της, αποφάσισε να κόψει από την αποστολή τον Χάβερτς, ανακοινώνοντας μάλιστα και τους λόγους προκειμένου να μην υπάρχει κάποια άλλη ερμηνεία.

O 17χρονος που άλλαξε την εικόνα της Λεβερκούζεν κόπηκε από την αποστολή λόγω σχολείου! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ