«Εστειλα κατά λάθος γυμνή φωτογραφία στο αφεντικό μου» -Οι πιο ντροπιαστικές γκάφες εργαζομένων - iefimerida.gr

«Εστειλα κατά λάθος γυμνή φωτογραφία στο αφεντικό μου» -Οι πιο ντροπιαστικές γκάφες εργαζομένων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αναμφίβολα από εκείνες τις στιγμές που εύχεσαι να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί!

Γιατί μπορεί η τεχνολογία να έχει διευκολύνει την επικοινωνία μας, όμως υπάρχουν φορές που θα κάνεις την «πατάτα» και άντε να το συμμαζέψεις.

Είναι τότε, που έχεις συντάξει ένα κείμενο όλο πάθος και υπονοούμενα και περιμένεις πως και πως την αντίδραση του παραλήπτη, ο οποίος και σε ενδιαφέρει. Μόνο που τελικά, τον μπερδεύεις και το μήνυμα πηγαίνει στην καλύτερη σε έναν άγνωστο αριθμό και στη χειρότερη σε κάποιο πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος σου -το τελευταίο άτομο στον κόσμο που έπρεπε να το διαβάσει.

Ως συνήθως δεν θα καταλάβεις ότι έχεις κάνει μια μεγάλη γκάφα, μέχρι που θα δεις την ειδοποίηση της αναφοράς για την παράδοση του μηνύματος.

Το παραπάνω παράδειγμα με το μήνυμα είναι μια ελαφριά εκδοχή, γιατί υπάρχουν και πολύ χειρότερα, όπως αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκάφα εργαζόμενη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ