Κόκκινη κάρτα για γέλια στο Champions League - Ετσι ξεγέλασε τον διαιτητή ο Βάρντι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κόκκινη κάρτα για γέλια στο Champions League - Ετσι ξεγέλασε τον διαιτητή ο Βάρντι [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο από ποδόσφαιρο και πολύ από θέατρο έκρυβε η εμφάνιση του Τζέιμι Βάρντι στον αγώνα ρεβάνς της Λέστερ με την Σεβίλλη στη φάση των «16» του Champions League.

Ηταν το 74ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Βάρντι έσπρωξε τον Σαμίρ Νασρί σε μια φάση όπου η μπάλα παιζόταν έξω από την περιοχή της Λέστερ.

Αφού αντάλλαξαν κάποια... γαλλικά, κόλλησαν ο ένας το πρόσωπο στον άλλο, με τον Άγγλο να κάνει μια κίνηση προς τα πίσω δείχνοντας πως τον χτύπησε ο Νασρί.

Ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη στον Γάλλο, η οποία ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει τη Σεβίλλη με παίκτη λιγότερο.

Ο άσος της Σεβίλλης ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του, ο οποίος κατάφερε να ξεγελάσει τον διαιτητή ωστόσο οι χρήστες των social media δεν χαρίστηκαν στον επιθετικό της Λέστερ, με τα σχόλια που ακολούθησαν να μην είναι και ιδιαίτερα τιμητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζειμι βαρντι Σαμίρ Νασρί Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ