Νοσοκομείο «Ελπίς»: Μυστήριο με την «βουτιά» του γιατρού στο κενό [εικόνες] - iefimerida.gr

Νοσοκομείο «Ελπίς»: Μυστήριο με την «βουτιά» του γιατρού στο κενό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές»,

Αυτό αναφέρει -μεταξύ άλλων- η διοίκηση του Νοσοκομείου «Ελπίς» για το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες (13/3) στο γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας.

Το νοσοκομείο σημειώνει επίσης ότι «θα διασφαλίσει την διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Νοσοκομείου «Ελπίς» αναφέρει ακόμη ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία γιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για υποχώρηση της κουπαστής ενώ ο γιατρός κατέβαινε την εσωτερική σκάλα. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η πρώτη ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ, ωστόσο στη συνέχεια εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Νοσοκομείο «Ελπίς»: Μυστήριο με την «βουτιά» του γιατρού στο κενό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ίδια στιγμή, φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου που παρουσίασε το Star δείχνει ότι η κουπαστή είναι σπασμένη, με τη διοίκηση του νοσοκομείου να υποστηρίζει ότι η κουπαστή δεν προκάλεσε τον τραυματισμό του γιατρού αλλά έσπασε λόγω του τραγικού περιστατικού.

Νοσοκομείο «Ελπίς»: Μυστήριο με την «βουτιά» του γιατρού στο κενό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νοσοκομείο «Ελπίς»: Μυστήριο με την «βουτιά» του γιατρού στο κενό [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ