Ερχεται η συνέχεια της τριλογίας «Το κορίτσι με το Τατουάζ» - Τον Οκτώβριο του 2018 - iefimerida.gr

Ερχεται η συνέχεια της τριλογίας «Το κορίτσι με το Τατουάζ» - Τον Οκτώβριο του 2018

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» θα αναπαραστήσει το τέταρτο βιβλίο της γνωστής σειράς που ξεκίνησε ο Stieg Larsson, επομένως η πρωταγωνίστρια Lisbeth Salander θα επιστρέψει στις οθόνες μας αλλά αυτήν την φορά πρόκειται να είναι εντελώς διαφορετική.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στον κινηματογράφο στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Η ταινία θα είναι η συνέχεια της τριλογίας «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» και θα αποδώσει την πλοκή από το τέταρτο βιβλίο που είναι γραμμένο από τον David Lagercrantz, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει το έργο του Stieg Larsson όταν αυτός πέθανε το 2004.

Ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders», είναι και ο σεναριογράφος της ταινίας και δήλωσε στην Collider ότι στο «Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης η Lisbeth Salander είναι η πραγματική κεντρική χαρακτήρας και όχι ο Mikael Blomkvist».

Πάντως είναι βέβαιο ότι ούτε η Rooney Mara αλλά ούτε και ο Daniel Craig δεν θα παίξουν στην εν λόγω ταινία. Φημολογείται μάλιστα ότι στον Craig προτάθηκε η συμμετοχή σε ακόμη δύο ταινίες της σειράς αλλά ο ίδιος απαίτησε ένα ποσό χρημάτων που η παραγωγή δεν μπορούσε να του προσφέρει.

Ο Knight σε συνέχεια των δηλώσεων του επεσήμανε τις διαφορές που θα έχει η καινούργια ταινία: «Έχουμε παραλείψει την πλοκή από μερικά βιβλία, οπότε καταλαβαίνεται ότι με αυτήν την έννοια θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η ταινία καταπιάνεται κατά κύριο λόγο με τον κεντρικό της χαρακτήρα και την σκέψη που την συνοδεύει.»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Dont Breathe», Fede Alvarez, έχει ήδη αναλάβει το κάστινγκ για τις πιθανές ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον ρόλο της Salander.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ