Εκτός αποστολής ο Καρντόσο – Για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπεσίκτας - iefimerida.gr

Εκτός αποστολής ο Καρντόσο – Για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπεσίκτας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Βούζας φαίνεται πως αν και υπηρεσιακός τεχνικός δεν φοβάται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Στην ανακοίνωση της αποστολής υπήρχε μια έκπληξη αφού δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία, ο Οσκαρ Καρντόσο.

Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στον Ολυμπιακό, δεν υπολογίζεται από τον Βούζα για τον αγώνα ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπεσίκτας.

Αντίθετα, το ταξίδι στην Τουρκία θα κάνει ο Σεμπά, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζε ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο θα ξεκαθαριστεί στην προπόνηση επί τουρκικού εδάφους το αν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό.

Αναλυτικά η αποστολή

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Καρντόσο Ολυμπιακός Μπεσίκτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ