O Snoop Dogg «πυροβολεί» τον Τραμπ: Ανεκδιήγητος κλόουν [βίντεο] - iefimerida.gr

O Snoop Dogg «πυροβολεί» τον Τραμπ: Ανεκδιήγητος κλόουν [βίντεο]

Φωτογραφία: Charles Sykes/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ράπερ Snoop Dogg δεν έχει κρύψει την αποστροφή του για το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Μαλιστα, μίλησε και δημόσια εναντίον του κατά την προεκλογική περιοδεία του Τραμπ το 2016.

Με το νέου του video clip ωστόσο, πηγαίνει την αντίδρασή του ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Στο «Levander», όπως λέγεται το νέο του τραγούδι, ο Snoop Dogg, με μορφή καρτούν στην κυριολεξία σημαδεύει με ένα όπλο και πυροβολεί έναν κλόουν ντυμένο ως Τραμπ.

Ο ίδιος ο μουσικός μιλώντας στο περιοδικό Billboard ανέφερε ότι «κανείς δεν ασχολείται με το πραγματικό ζήτημα, ότι δηλαδή έχουμε αυτόν τον ανεκδιήγητο κλόουν για πρόεδρο. Ήθελα να κάνω ένα τραγούδι, όχι για να προκαλέσει αλλά για να είναι πραγματικό, πραγματικό για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή».

Ο σκηνοθέτης του video clip, Jesse Wellens, από την πλευρά του είπε ότι το βίντεο είναι εμπνευσμένο από τη δολοφονία του Philando Castile το περασμένο καλοκαίρι.

Η πρώτη πολιτική αντίδραση

Η πρώτη αντίδραση για το video clip ήρθε από τον ρεπουμπλικανό Γερουσιαστή της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει τις αντιρρήσεις του για την κίνηση του ράπερ, στη γνωστή ιστοσελίδα TMZ.

«Και παλαιότερα σε αυτή τη χώρα είχαν δολοφονηθεί Πρόεδροί μας. Επομένως, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάτι τέτοιες απεικονίσεις. Αν δει το βίντεο ο λάθος άνθρωπος και το πάρει στραβά, θα μπορούσαμε νε έχουμε πραγματικό πρόβλημα», δήλωσε ο Ρούμπιο.

Υπενθυμίζεται δε, ότι ο Ρούμπιο είχε χάσει από τον Τραμπ στον πρώτο γύρο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Snoop Dogg NTONAΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ