Ο φωτογράφος Τζον Κούκο αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες στο εξοχικό του στο Ρότσεστερ κοντά στην λίμνη του Οντάριο.
Ωστόσο, όταν ο Τζον είδε το σπίτι του πολύ πιθανόν να μην το γνώρισε καθώς ήταν καλυμμένο όλο από πάγο και έμοιαζε με μαρμάρινο κτίσμα.
Φαίνεται πως το σπίτι καλύφθηκε από πάγο λόγω της ανεμοθύελλας που έπληξε την περιοχή με αποτέλεσμα ο φωτογράφος να μην μπορεί καν να πλησιάσει στην εξώπορτα.
![Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Πήγε σπίτι του και το βρήκε όλο καλυμμένο με πάγο! [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/ice1_6.jpg?itok=e9S2Eq8g)
Αντί, όμως, ο Κούκο να αναστατωθεί από το γεγονός ότι το σπίτι του είχε παντού πάγο, αποφάσισε να το «γυρίσει» στη φωτογραφία, δημοσιεύοντας αυτές τις εκπληκτικές εικόνες στον λογαριασμό του στο Twitter.
Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν για φώτοσοπ, καθώς εκτός ότι το θέαμα ήταν πρωτόγνωρο, τα γύρω σπίτια δεν είχαν παγώσει τόσο πολύ.
![Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Πήγε σπίτι του και το βρήκε όλο καλυμμένο με πάγο! [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/ice2_5.jpg?itok=wdyiw9AZ)
Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως το σπίτι παρέμενε τόσο παγωμένο καθώς ήταν ακατοίκητο και οι τοίχοι του δεν εμποδίζουν το πάγο από το να λιώσει με αποτέλεσμα να νομίζει κανείς πως είναι έργο τέχνης, παρά κανονικό σπίτι.
![Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Πήγε σπίτι του και το βρήκε όλο καλυμμένο με πάγο! [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/ice5_3.jpg?itok=RlMXibCr)
![Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Πήγε σπίτι του και το βρήκε όλο καλυμμένο με πάγο! [εικόνες] | iefimerida.gr 3](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/ice3_6.jpg?itok=tAl3vf2v)
Φωτογραφίες: John Kucko, Twitter