Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχουν ευθύνες υπουργών στο μεταναστευτικό - iefimerida.gr

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχουν ευθύνες υπουργών στο μεταναστευτικό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «καρφώνει» με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» , Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό», αναφέρει με νόημα ο βουλευτής.

Οσον αφορά για τις επιχειρήσεις εκκένωση των καταλήψεων, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στον Νίκο Τόσκα, λέγοντας, «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτων, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας».

Τέλος σημειώνει με νοήμα πως «συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια», αφήνοντας αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ