Η Grivalia απέκτησε το 60% του Pearl Island στον Παναμά

Την εξαγορά του 60% του «Pearl Island Project» στον Παναμά από την Dolphin Capital Investors, κατόπιν εκπλήρωσης όλων των προϋποθέσεων υπό τις οποίες τελούσε αυτή, ολοκλήρωσε η Grivalia Hospitality.

Η Grivalia Hospitality είναι θυγατρική εταιρεία της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ και έχει ως σκοπό την απόκτηση, ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οπως είχε ανακοινώσει η εισηγμένη τον Ιανουάριο, το τίμημα ανέρχεται σε €27εκ σε μετρητά, εκ των οποίων €1εκ έχει ήδη καταβληθεί στην DCI ως προκαταβολή, €24εκ θα καταβληθούν με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ενώ τα εναπομείναντα €2εκ θα διατηρηθούν σε λογαριασμό μεσεγγύησης (“escrow account”) για περίοδο 12 μηνών από την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την κάλυψη οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των εγγυήσεων ή έκτακτου χρέους.

Η Grivalia Hospitality S.A. θα αποκτήσει το σύνολο των εταιρειών που σχετίζονται με το συγκεκριμένο έργο και που σήμερα ανήκουν στην DCI και τις θυγατρικές της.

Η νήσος Pedro Gonzalez (Pearl Island) είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νησιά 13.230 στρέμματα στο εξαιρετικής ομορφιάς Αρχιπέλαγος Las Perlas του Παναμά. Με θαλάσσιο μέτωπο μεγαλύτερο από 30 χιλιόμετρα και 5 πανέμορφες παραλίες, σχεδιάζεται να μετατραπεί σε έναν μοναδικής ποιότητας τουριστικό και φιλικό προς το περιβάλλον προορισμό στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής με τουλάχιστον 3 πολυτελή θέρετρα και έναν μεγάλο αριθμό βιλών και οικιστικών μονάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ grivalia hospitality Παναμάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ