Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μουρίνιο και Κόντε - Οι φωνές του Ιταλού στο πρόσωπο του Πορτογάλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μουρίνιο και Κόντε - Οι φωνές του Ιταλού στο πρόσωπο του Πορτογάλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ένταση δεν έλειψε από τον προημιτελικό της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας. Αντόνιο Κόντε και Ζοσέ Μουρίνιο πρωταγωνίστησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Special One να κρατά την ατάκα της βραδιάς για το φινάλε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε με παίκτη λιγότερο λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και η ένταση στους δύο πάγκους ανέβηκε επικίνδυνα.

Λίγα λεπτά μετά, ένα φάουλ του Βαλένσια προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κόντε, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στο πρόσωπο του Μουρίνιο, μέχρι ο διαιτητής να τους καλέσει και τους δύο για να τους κάνει συστάσεις.

Ο κόσμος της Τσέλσι μάλιστα έβραζε κατά του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, θύμισε σε όλους γιατί τον αποκαλούν Special One.

«Μέχρι κάποιος προπονητής να κατακτήσει τέσσερις τίτλους γι'αυτούς, εγώ θα είμαι πάντα ο Special One» απάντησε ο Μουρίνιο σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε σηκώσει τα τρία δάχτυλα προς τον κόσμο για να τους θυμίσει τα τρία πρωταθλήματα στα οποία οδήγησε την Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ