Survivor, ξέσπασε «πόλεμος» στους Διάσημους -Χανταμπάκης σε Αγγελόπουλο: «Γιωργάκη, έλα εδώ γλυκούλι μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor, ξέσπασε «πόλεμος» στους Διάσημους -Χανταμπάκης σε Αγγελόπουλο: «Γιωργάκη, έλα εδώ γλυκούλι μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor όταν ο πρώτος ειρωνεύτηκε τον «Ντάνο» για την προσευχή του αλλά και για την επιλογή του να μην μιλάει κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν αυτός που επενέβη και σταμάτησε τα χειρότερα ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στην παραλία των «Διάσημων».

«Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή», είπε ο Χανταμπάκης με ειρωνικό ύφος και η φωτιά δεν άργησε να ανάψει.

Λίγο αργότερα ο Αγγελόπουλος του ζήτησε τον λόγο, τον αποκάλεσε ευθέως διπρόσωπο και του τράβηξε την μπλούζα από το κεφάλι ζητώντας του να τον κοιτάζει όταν του μιλάει. Εκεί ήρθε η επέμβαση του Χούτου για να τους ηρεμήσει ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε ακόμη και μετά το αγώνισμα της ασυλίας, το οποίο κέρδισαν οι «Διάσημοι», με τον Χανταμπάκη να ζητάει τελικά συγγνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ