Πρόεδρος Λας Πάλμας για Αραούχο: Δεν μπορεί να καλύψει η ΑΕΚ τα χρήματα που θέλουμε - iefimerida.gr

Πρόεδρος Λας Πάλμας για Αραούχο: Δεν μπορεί να καλύψει η ΑΕΚ τα χρήματα που θέλουμε

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Αραούχο ενθουσιάζει τον κόσμο και τη διοίκηση της ΑΕΚ, οι οπαδοί ονειρεύονται την παραμονή του και του χρόνου, αλλά τα μαντάτα από την Λας Πάλμας δεν είναι και πολύ θετικά.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Καναρίων Νήσων προσγείωσε απότομα άπαντες στην ΑΕΚ αναφορικά με την πιθανή παραμονή του «Τσίνο» στην Ενωση και μετά τον Ιούνιο.

«Τον αφήσαμε (σ.σ. να έρθει δανεικός στην ΑΕΚ), για να του δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, γιατί είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ, όσο και αν θέλει να κάνει μια καλή προσφορά, είναι μακριά από το να καλύψει τα χρήματα που θα δεχθούμε για τον Αραούχο» είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας ότι το ποσό που θα ζητήσουν οι άνθρωποι της Λας Πάλμας θα είναι αρκετά μεγάλο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραουχο Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ