Οι Deep Purple αρνούνται να πάρουν σύνταξη: Θα βγάλουμε κι άλλους δίσκους - iefimerida.gr

Οι Deep Purple αρνούνται να πάρουν σύνταξη: Θα βγάλουμε κι άλλους δίσκους

Φωτογραφία: AP/ Charles Sykes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνταξιοδότηση δεν ταιριάζει στους Deep Purple. Αντίθετα, υπόσχονται νέους δίσκους και ήδη ετοιμάζονται για παγκόσμια περιοδεία.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Ρότζερ Γκλόβερ, υποσχέθηκε «1-2 ακόμη δίσκους» και πρόσθεσε «Δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε σύντομα». Ηδη οι Deep Purple ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του 20ου στούντιο άλμπουμ τους, «Infinite».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και θα ακολουθήσει η παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος. Ομως, ο Γκλόβερ καθησύχασε τους θαυμαστές να μην ανησυχούν εξαιτίας του τίτλου της περιοδείας- «The Long Goodbye Tour»- και να μην τον λάβουν υπόψη τους κυριολεκτικά.

«Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε 1-2 δίσκους ακόμη. Η ηλικία και η υγεία είναι οι μόνες ανησυχίες. Κίνητρο έχουμε, κανένας μας δεν θέλει να σταματήσει», τόνισε. Το συγκρότημα θα κλείσει μισό αιώνα ζωής το 2018 και ο Γκλόβερ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα είναι η ζωή του χωρίς τους Deep Purple.

«Εχει υπάρξει ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου. Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε πιο κοντά στο τέλος, παρά στην αρχή. Δεν θέλουμε να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, γιατί κανείς από εμάς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει συναισθηματικά», εξομολογήθηκε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deep Purple δίσκος παγκόσμια περιοδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ