Ο ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον οδηγούσε το Audi R8 που ακολουθούσε την Porsche στο δυστύχημα της Εθνικής οδού - iefimerida.gr

Ο ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον οδηγούσε το Audi R8 που ακολουθούσε την Porsche στο δυστύχημα της Εθνικής οδού

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μαύρο Audi R8 που ακολουθούσε την Porsche πριν την μοιραία σύγκρουση στην Εθνική Οδό, οδηγούσε γνωστός ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, ο τραγικός πατέρας Υπάτιος Πατμανόγλου, ο οποίος έχασε στο δυστύχημα την σύζυγο του και το 3χρονο αγοράκι τους, είχε κάνει λόγο για το όχημα αυτό το οποίο εκτιμούσε ο ίδιος ότι έκανε κόντρες με την Porsche του Γιώργου Βακάκη.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής αυτός με το Audi R8 ήταν ο 34χρονος Βραζιλιάνος Σίλβα Κλέιτον, που αγωνίζεται στην κυπριακή Ομόνοια και στο παρελθόν αγωνιζόταν σε Καλαμαριά, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος πήγαινε εκείνη την ημέρα στη Λάρισα και βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος ελάχιστα λεπτά μετά την μοιραία πρόσκρουση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ