Πάγωσαν την προβολή της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Μαλαισία - iefimerida.gr

Πάγωσαν την προβολή της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Μαλαισία

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία της Disney που αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους βρίσκεται μέχρι νεοτέρας υπό «εσωτερική εξέταση» στην χώρα της Μαλαισίας.

Φημολογείται πως ο λόγος που η ταινία έχει τεθεί υπό εξέταση είναι ότι εμπεριέχει μια «σκηνή ομοφυλοφιλικής φύσης», όπως αναφέρει η Digital Spy. Ωστόσο, κανένας επίσημος λόγος δεν έχει δοθεί μέχρι τώρα.

«Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει αναβληθεί για την ώρα» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Disney σε μια εφημερίδα της Μαλαισίας.

Η σκηνή της ταινίας που εμπεριέχει «ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο» διαδραματίζεται ανάμεσα στον Gaston και τον σύντροφο του Le Fou. Όμως, πολλοί που έχουν δει την ταινία στις πρώτες τις προβολές δηλώσαν πως η στιγμή αυτή μόλις και μετά βίας καταγράφεται στον φακό.

Ένας δημοσιογράφος εν ονόματι Benjamin Butterworth ανάρτησε το εξής στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μόλις πήγα σε μια προβολή της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Ήταν υπέροχη. Αλλά αλήθεια γιατί όλη αυτή η φασαρία με την σκηνή ομοφυλοφιλίας; Πέρασε σχεδόν απαρατήρητη».

Η σεξουαλικότητα του Le Fou έχει προκαλέσει και ένα μικρό κινηματογράφο της Αλαμπάμα να μποϊκοτάρει την ταινία, ενώ χιλιάδες χρήστες του Twitter υπογράμμισαν πως η κεντρική ερωτική ιστορία -μεταξύ της γυναίκας και του τέρατος- είναι σίγουρα αυτή που θα έπρεπε να τους απασχολεί.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ