Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες] - iefimerida.gr

Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διευθύντρια του Vanity Fair Μεξικού απολύθηκε αμέσως μετά την κυκλοφορία του περιοδικού που είχε στο εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ.


Η εικόνα της Πρώτης Κυρίας να έχει γεμίσει ένα ποτήρι με πολυτελή κοσμήματα και να ετοιμάζεται να τα «φάει» σόκαρε το Μεξικό, την ώρα που οι σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Το Vanity Fair Μεξικού ανακοίνωσε την απόλυση της διευθύντριάς του, μερικές εβδομάδες μετά το εξώφυλλο με την Μελάνια Τραμπ» γράφει το μεξικανικό σάιτ La Silla Rota.
Το εν λόγω εξώφυλλο προκάλεσε σάλο στο Μεξικό και ήταν του μηνός Φεβρουαρίου 2017. Η καθημερινή εφημερίδα Milenio έγραψε ότι αυτή η εικόνα είχε προκαλέσει την οργή χιλιάδων Μεξικανών, οι οποίοι είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους στα social media και είχαν αποκαλέσει το εν λόγω εξώφυλλο «υβριστικό, παράταιρο και χαμηλού επιπέδου».

Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Πράγματι, οι σχέσεις ΗΠΑ-Μεξικού βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την απειλή του ότι θα χτίσει τείχος σε όλο το μήκος των συνόρων για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες να έρχονται στην Αμερική. Η δήλωση αυτή είχε αναγκάσει τον πρόεδρο του Μεξικού Enrique Peña Nieto να ματαιώσει επ'αόριστον την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.
Η διάσημη δημοσιογράφος του Μεξικού Denise Dresser είχε γράψει ειρωνικά στον λογαριασμό της στο Twitter: «Ευχαριστούμε το Vanity Fair που έβαλε εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ. Είναι μια εύλογη επίδειξη ευαισθησίας, συμπόνοιας, πατριωτισμού και εξυπνάδας εκ μέρους της διεύθυνσης».

Απέλυσαν τη διευθύντρια του Vanity Fair που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο σάλος που προκλήθηκε στα social media αλλά τα άκρως ειρωνικά σχόλια του Τύπου στο Μεξικό ανάγκασαν το περιοδικό να απολύσει την διευθύντριά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απόλυση Vanity Fair Μελάνια Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ