Τούρκοι διαδηλωτές έκαψαν λάθος σημαία σε διαδήλωση κατά της Ολλανδίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Τούρκοι διαδηλωτές έκαψαν λάθος σημαία σε διαδήλωση κατά της Ολλανδίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ειρωνικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στα social media για μια ομάδα Τούρκων διαδηλωτών που διακρίνονται σ’ ένα βίντεο να βάζουν φωτιά σε μια σημαία που νόμιζαν ότι ήταν ολλανδέζικη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν η γαλλική.

Τούρκοι διαδηλωτές έκαψαν λάθος σημαία σε διαδήλωση κατά της Ολλανδίας [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν κατά της άρνησης της Ολλανδικής κυβέρνησης να επιτρέψει σε Τούρκους υπουργούς να μιλήσουν σε συγκέντρωση στο Ρότερνταμ.

Στο βίντεο διακρίνονται στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας στη Σαμψούντα να ρίχνουν εύφλεκτο υγρό σε μια σημαία και να της βάζουν φωτιά.

«Δεν μπορεί όποιος γουστάρει να ξεφτιλίζει το τουρκικό έθνος», λέει ο Ομέρ Ζοζίκ σύμφωνα με την Gazete Duvar. «Εμείς ως νέοι Τούρκοι είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε ανά πάσα στιγμή για την πατρίδα μας και τη σημαία μας».

Οι νεαροί ακούγονται στη συνέχεια να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους καθώς η σημαία τυλίγεται στις φλόγες...

Στην Κωνσταντινούπολη Τούρκοι διαδηλωτές μπήκαν στο προξενείο της Ολλανδίας, κατέβασαν τη σημαία της χώρας απ’ τον ιστό και την αντικατέστησαν με μία τουρκική. Η πρεσβεία και το προξενείο της Ολλανδίας στην Τουρκία έχουν κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Dutch flag swapped for Turkish flag at Dutch consulate, Istanbul, as tensions mount https://t.co/sKK9531O46 pic.twitter.com/0NPQiLHtjg


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ