Εγκρίθηκε η πρόταση Παπανδρέου από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Εγκρίθηκε η πρόταση Παπανδρέου από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Εκρίθηκε η πρόταση Παπανδρέου από το Εθνικό Συμβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά πλειοψηφία και δι' ανατάσεως των χειρών των παρόντων μελών του Εθνικού Συμβουλίου, πέρασε η εισήγηση του Γιώργου Παπανδρέου για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ενώ μόνο 4 στελέχη ψήφισαν «κατά», ανάμεσά τους ο Πέτρου Ευθυμίου και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο να εξειδικεύσει το χρονοδιάγραμμα. Το επόμενο Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει, σύμφωνα με υψηλόβαθμες κομματικές πηγές, περί τις 10-11 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνει την ανάδειξη των υποψηφίων για το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια των διήμερων εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου κατατέθηκαν και άλλες, επιμέρους, προτάσεις οι οποίες, όπως αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο, θα τεθούν υπόψη του Πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο θα εμπλουτίσει τα κείμενα της σημερινής απόφασης και θα προσδιορίσει τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στο εξής μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Θα προηγηθούν οι διαδικασίες για τη σύγκληση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης, η εκλογή ηγεσίας και οι εθνικές εκλογές.Το Πολιτικό Συμβούλιο θα επιληφθεί των θεμάτων αυτών σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, χωρίς, επί του παρόντος, να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ