Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος αυτού του απίστευτου και εξωτερικά αταίριαστου ζευγαριού (εκείνη 1.53 κι εκείνος 1.83) έγινε το 2015, αλλά η Mary-Kate μίλησε για πρώτη φορά στο αμερικανικό περιοδικό The Edit, για την ζωή που ζει ως παντρεμένη γυναίκα, την περασμένη εβδομάδα.


«Για εμάς τις δύο αδελφές το να δουλεύουμε σκληρά είναι κάτι το φυσικό. Ξέρουμε να παίρνουμε αποφάσεις γρήγορα», εξηγεί η 30χρονη στο περιοδικό που ανήκει στο Net-A-Porter.
Εξηγεί επίσης ότι χάρη στις οργανωτικές της ικανότητες μπορεί να συνδιάζει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Κυρίως, γιατί ο σύζυγός της Ολιβιέ Σαρκοζί, 47 ετών, έχει δύο παιδιά, τον Ζουλιάν, 17 ετών και την Μάργκο, 15 ετών, από τον πρώτο του γάμο.

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Τώρα έχω έναν σύζυγο και δύο παιδιά στη ζωή μου. Πρέπει να γυρίζω σπίτι για να ετοιμάζω το φαγητό», δήλωσε.
Αυτή η ρουτίνα σπάει μόνο το σαββατοκύριακο. «Το σαββατοκύριακο πηγαίνω για τρέξιμο. Είναι ένας τρόπος για να ηρεμώ», λέει η 30χρονη. «Το να ξέρεις τι σου κάνει καλό, είναι θεμελιώδες. Χωρίς αυτό, πας για burn-out και χάνεις την παραγωγικότητά σου», προσθέτει.

Ο Σαρκοζί με την σύζυγό του και την κόρη του:

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Mary-Kate Olsen είναι εξίσου διάσημη με την δίδυμη αδελφή της Ashley Olsen. Ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αμερικανική τηλεόραση σε ηλικία 1 έτους (!), μεταξύ 1987 και 1995. Το 2007, το περιοδικό Forbes τις ταξινόμησε ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας και η περιουσία τους εκτιμάται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το 2007, ωστόσο, οι διάσημες δίδυμες δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Δημιούργησαν τη δική τους σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ για κοριτσάκια ηλικίας 4-14 ετών, τα οποία πωλούνται στην αλυσίδα καταστημάτων Walmart. Η σειρά ρούχων, με την επωνυμία The Row et Elizabeth and James, γνώρισε τρομερή επιτυχία στην Αμερική αλλά και στον κόσμο.

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Το 2009, οι δίδυμες δημιουργούν μια νέα μάρκα ρούχων: OlsenBoye, το 2011 βγάζουν μια αποκλειστική σειρά με μπλουζάκια, με την επωνυμία Stylemint. Το 2012 έλαβαν το βραβείο δημιουργών γυναικείας μόδας CFDA, ισοδύναμο με Οσκαρ μόδας.
Μετά από πολλές ερωτικές σχέσεις (και με τον Σταύρο Νιάρχο), η Mary-Kate γνώρισε το 2012 τον ετεροθαλή αδελφό του Νικολά Σαρκοζί (γάλλου προέδρου), Ολιβιέ Σαρκοζί, 17 χρόνια μεγαλύτερό της. Αρραβωνιάστηκαν το 2014 και παντρεύτηκαν το 2015, σε μυστική τελετή, στο Μανχάτταν.

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ο Ολιβιέ Σαρκοζί είναι ένας βαθύπλουτος επιχειρηματίας, επικεφαλής του ομίλου επενδύσεων Carlyle. Το ζευγάρι ζει σε ένα επικό διαμέρισμα στο Μανχάτταν.

Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο αδελφός του Σαρκοζί παντρεύτηκε την Mary-Kate Olsen -Ενα απίστευτο ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αδελφός Σαρκοζί παντρεύτηκε Mary-Kate Olsen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ