Η Έμμα Ουάτσον κρύβει βιβλία στο μετρό της Νέας Υόρκης [εικόνες-βίντεο] - iefimerida.gr

Η Έμμα Ουάτσον κρύβει βιβλία στο μετρό της Νέας Υόρκης [εικόνες-βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ξεκάθαρο πως η Έμμα Γουάτσον ζητάει από τον κόσμο να διαβάσει λίγη λογοτεχνία. Η διάσημη ηθοποιός παρέα με τον Derek Blasberg του Vanity Fair δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο περιφέρονται στο μετρό της Νέας Υόρκης και κρύβουν βιβλία σε κάθε λογής σημεία.

Η ίδια είχε ενημερώσει το κοινό της για την εν λόγω δράση κάποιους μήνες νωρίτερα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αλλά τώρα το βίντεο κυκλοφόρησε δημοσίως.

Η Έμμα Ουάτσον κρύβει βιβλία στο μετρό της Νέας Υόρκης [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο βίντεο αυτό η Ουάτσον τοποθετεί αντίγραφα του βιβλίου της Μάγιας Αγγέλου «Mom & Me & Mom» σε διάφορα απόκρυφα σημεία του μετρό όπως σε σωλήνες, σε γωνίες ή ακόμα και σε θέσεις του μετρό.

Το συγκεκριμένο βιβλίο το είχε προτείνει η Ουάτσον στο φεμινιστικό book club που διατηρεί και ονομάζει «Our Shared Shelf». Το club αυτό είναι εντελώς ανοιχτό για όποιον θέλει να γίνει μέλος και η λίστα με τα βιβλία υπό συζήτηση βρίσκεται εδώ:

https://www.goodreads.com/group/show/179584-our-shared-shelf

Η Έμμα Ουάτσον κρύβει βιβλία στο μετρό της Νέας Υόρκης [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έμμα Ουάτσον Book Club
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ