Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους 21 κατηγορούμενους στη δίκη των Σκουριών - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους 21 κατηγορούμενους στη δίκη των Σκουριών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση συμπαράστασης στα 21 άτομα που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές τον Φεβρουάριο του 2013 πραγματοποιείται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Έτσι ο δρόμος μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η οδός 26ης Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Πολυτεχνείου μέχρι και την Εγνατία, είναι κλειστός καθώς μέλη Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης και άλλων συλλογικοτήτων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, πραγματοποιούν τη συγκέντρωση συμπαράστασης.

Οι διαδηλωτές ανήρτησαν ένα γιγαντιαίο μαύρο πανό από τον 2ο όροφο του κτιρίου, το οποίο αποτυπώνει μια γροθιά και αναγράφει το σύνθημα: «Καμία δίωξη των αγωνιζόμενων διωκόμενων, όχι στην εξόρυξη χρυσού». Με μικροφωνική εγκατάσταση και συνθήματα, οι διαδηλωτές δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους 21 κατηγορούμενους, η δίκη των οποίων έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ