Δύο επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων για μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Δύο επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων για μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδιαστική επιχείρηση εκκένωσης δύο καταλήψεων σε χώρους που είχαν καταλάβει αλληλέγγυοι για τη φιλοξενία μεταναστών πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η πρώτη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε κτίριο του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Αλκιβιάδου 9 που είχε καταληφθεί από τον Φεβρουάριο και μέσα σε αυτό βρέθηκαν περίπου 120 μετανάστες. Η δεύτερη επιχείρηση έγινε στη βίλα Ζωγράφου η οποία είναι υπό κατάληψη από το 2012.

Οι μετανάστες που εντοπίστηκαν έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των αλληλέγγυων που έχουν προσαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μέσα στη Βίλα Ζωγράφου και καθόλη τη νύχτα δεν υπήρχε κανένα άτομο, ενώ τα ξημερώματα όταν κάποιοι είδαν τις αστυνομικές κλούβες έξω από το κτίριο, ειδοποίησαν άτομα, τα οποία μπήκαν στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να εντοπιστούν από τις αρχές και να προσαχθούν στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τη Βίλα Ζωγράφου προσήχθησαν 7 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταλήψεις αλληλέγγυοι αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ