Κι όμως η Σαμάνθα από το Sex and the City μένει σε ένα κλασικό, αμερικάνικο διαμέρισμα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κι όμως η Σαμάνθα από το Sex and the City μένει σε ένα κλασικό, αμερικάνικο διαμέρισμα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο Sex & the City να προτιμούσε τα μικρά διαμερίσματα με... μεγάλη κρεβατοκάμαρα, αλλά στην πραγματικότητα η Σαμάνθα από την ομώνυμη ταινία ζει σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη με ιδιαίτερο design.

Η ίδια ξενάγησε τους θαυμαστές της στο διαμέρισμά της μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, δίνοντας έμφαση στην τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα που αν τα έβλεπε η τηλεοπτική Σαμάνθα θα το μισούσε.

Με το σαλόνι της να είναι κατάλευκο, καθώς τα καλύμματα, τα φωτιστικά, οι κουρτίνες και το χαλί έχουν αυτό το κρεμ λευκό χρώμα, η διάσημη ηθοποιός έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις κουρτίνες, οι οποίες μοιάζουν με κίονες, αλλά και στην σκαλιστή τραπεζαρία με μεταλλική επιφάνεια που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι Σαμάνθα Sex and the City
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ