Ξανά υποψήφιος στην Τσεχία ο Μίλος Ζέμαν - iefimerida.gr

Ξανά υποψήφιος στην Τσεχία ο Μίλος Ζέμαν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός για τις φιλορωσικές του ιδέες αλλά και τις αντιμεταναστευτικές του πεποιθήσεις, ο νυν Πρόεδρος της Τσεχίας και υποστηρικτής της πολιτικής Τραμπ, Μίλος Ζέμαν, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ξανακατέβει υποψήφιος το 2018.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο Πρόεδρος Ζέμαν, ο οποίος είναι ο πρώτος Πρόεδρος στη χώρα, που εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες, έκανε γνωστές τις προθέσεις του στους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από την ορκωμοσία του.

Ο Ζέμαν, αν και με τις αμφιλεγόμενες πεποιθήσεις του έχει χάσει έδαφος στις αστικές περιοχές παραμένει ιδιαίτερα λαοφιλής στη μεγαλύτερη μερίδα των αγροτών, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Υπενθυμίζεται δε, ότι ο Ζέμαν ήταν από λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που στήριξαν την εκλογή Τραμπ. Στις κάλπες, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2018, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον επιχειρηματία και συγγραφέα Μίκαλ Χόρατσεκ, ο οποίος με το σλόγκαν «Εμείς μπορούμε καλύτερα» ελπίζει να πάρει τη θέση του Ζέμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκλογές Τσεχία Ζέμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ