Κοζάνη: 20χρονος φοιτητής έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε μπάσκετ -Κρίσιμη η κατάστασή του - iefimerida.gr

Κοζάνη: 20χρονος φοιτητής έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε μπάσκετ -Κρίσιμη η κατάστασή του

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο 20χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του όταν έπαιζε μπάσκετ μαζί με τους συμφοιτητές του.

Ο νεαρός φοιτητής λιποθύμησε ξαφνικά όταν έπαιζε με τους φίλους του στο κλειστό γυμναστήριο του Ιδρύματος νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ο 20χρονος δέχθηλε αμέσως τις πρώτες βοήθειες που προσφέρθηκαν από τον γυμαστή του σχολείου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατοί προέβησαν στη διάγνωση.

Αυτή την ώρα αποφασίζουν για τον αν ο 20χρονος θα μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, το οποίο διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Είναι περιστατικό άμεσης προτεραιότητας για όλους μας», σημείωσε ο διοικητής του νοσοκομείου μιλώντας στο kozanimedia.gr για το περιστατικό.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο 20χρονος φοιτητής έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοζανη φοιτητής ανακοπή καρδιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ