Τεράστια ψάρια που μόλις είχαν βγάλει ψαράδες κατέσχεσε το Λιμενικό στην Κύμη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τεράστια ψάρια που μόλις είχαν βγάλει ψαράδες κατέσχεσε το Λιμενικό στην Κύμη [εικόνες]

Φωτογραφία: boatfishing.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατό κιλά αλιευμάτων μεταναστευτικού είδους εντόπισε και κατέσχεσε το Λιμεναρχείο Κύμης, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος στην παραλία Ζαρακών της Εύβοιας.

Στο σκάφος βρέθηκαν δύο τόνοι, βάρους 44 κιλών ο ένας και 52 κιλών ο δεύτερος καθώς κι ένας ξιφίας βάρους 18 κιλών και μήκους 1,05μ.

Τεράστια ψάρια που μόλις είχαν βγάλει ψαράδες κατέσχεσε το Λιμενικό στην Κύμη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η λεία είχε γίνει με την χρήση δύο αλιευτικών εργαλείων (παραγάδια με 162 αγκίστρια), σε απαγορευμένη χρονική περίοδο και χωρίς το προαναφερόμενο αλιευτικό σκάφος να διαθέτει άδεια αλίευσης μεγάλων πελαγικών ψαριών, όπως σχετικά γράφει η ανακοίνωση.

Τεράστια ψάρια που μόλις είχαν βγάλει ψαράδες κατέσχεσε το Λιμενικό στην Κύμη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Είναι γνωστό ότι αυτά τα είδη είναι απαγορευμένα για τους ερασιτέχνες στη χώρα μας. Από τη Λιμενική Αρχή Κύμης βεβαιώθηκαν τρεις αλιευτικές παραβάσεις, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αλιεύματα τα οποία και δημοπρατήθηκαν.

Πηγή: boatfishing.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλίευμα Εύβοια Λιμεναρχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ