Ο Αντώναρος απαντά για τις «γλύκες» με τον Τζανακόπουλο: Μια απλή χειραψία - iefimerida.gr

Ο Αντώναρος απαντά για τις «γλύκες» με τον Τζανακόπουλο: Μια απλή χειραψία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τετ α τετ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, που αποτυπώθηκε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το iefimerida.gr, αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τον κ. Τζανακόπουλο τον συνάντησα τυχαία σε εστιατόριο. Μου συστήθηκε, δώσαμε τα χέρια και τίποτε άλλο», είπε στα Παραπολιτκά 90,1 ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σχετικά με τη συνάντησή του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, την οποία αποκάλυψε χθες το iefimerida.

Επιπλέον, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε αστειότητες και αθλιότητες τα όσα γράφονται για παρεμβάσεις στο παρασκήνιο του Κώστα Καραμανλή.

«Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους», είπε. Διερωτήθηκε, δε, εάν υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν τον πατριωτισμό του Κώστα Καραμανλή ή το πού ανήκει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώναρος τζανακοπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ