Η τολμηρή μικρή κόρη του Τραμπ -Κολυμπάει μαζί με καρχαρίες [εικόνες]

Στα άκρα φαίνεται να ζει η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, η οποία, σε αντίθεση με την Ιβάνκα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της, κάνει διακοπές, ζώντας την απόλυτη περιπέτεια στο Μπελίζ της Καραϊβικής.

Δείχνοντας στο Instagram πόσο ατρόμητη είναι, η Τίφανι κολυμπάει στη θάλασσα με τους καρχαρίες, κάνει βόλτες στα δάση και περιπλανιέται σε σπηλιές μαζί με το αγόρι της Ρος Μεχάνικ.

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Mar 6, 2017 at 7:25am PST

Ακόμη, δεν χάνει την ευκαιρία να απαθανατίσει την άγρια ζωή του Μπελίζ και να βγάλει φωτογραφία αγκαλιά με τον Ρος στη θάλασσα.

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Mar 9, 2017 at 8:59am PST

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τίφανι κάνει τις διακοπές της εκεί, καθώς η ίδια είχε πάει πριν δυο χρόνια μαζί με την Ιβάνκα, όταν ήταν 11 μηνών έγκυος στον Τεοντόρ για να κάνουν εκεί ένα μικρό πάρτι πριν γεννήσει (babymoon).

Φαίνεται, λοιπόν πως η Τίφανι μετά τον μικρό «χαμό» που είχε γίνει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς κανένας δεν ήθελε να κάτσει δίπλα της, η μικρότερη κόρη του Τραμπ αποφάσισε να απομονωθεί λίγο, κάνοντας μία μικρή απόδραση στη φύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τίφανι Τραμπ Μπελιζ διακοπές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ