Μαγική Λιόν νίκησε 4-2 τη Ρόμα - Ολα τα γκολ του Europa League [βίντεο[ - iefimerida.gr

Μαγική Λιόν νίκησε 4-2 τη Ρόμα - Ολα τα γκολ του Europa League [βίντεο[

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλούσια σε γκολ ήταν η βραδιά των πρώτων αγώνων του Europa League, με την Λιόν να σημειώνει σπουδαία νίκη 4-2 επί της Ρόμα και την Γκενκ να εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση μετά το 5-2 επί της Γάνδης εκτός έδρας.

Με 26 γκολ σε 8 αναμετρήσεις, οι φίλοι του ποδοσφαίρου απόλαυσαν για μια ακόμη φορά πλούσιο θεάμα στα νοκ-άουτ του Europa League.

Τη νίκη της βραδιάς σημείωσε η Λιόν επί της Ρόμα με σκορ 4-2 παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει 2-1 στο ημίχρονο.

Στο Ροστόφ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και προηγήθηκε σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο των Ρώσων, περιορίστηκε στην ισοπαλία με σκορ 1-1.

Στην Δανία, η Κοπεγχάγη επικράτησε 2-1 του Αγιαξ ενώ στην Κύπρο, η Άντερλεχτ στάθηκε όρθια στο «ΓΣΠ» και πανηγύρισε νίκη 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ.

Σπουδαίο ματς έγινε και στο Βέλγιο, όπου η Γκενκ πανηγύρισε τη νίκη 5-2 επί της Γάνδης, στην βελγική μονομαχία.

Στο γερμανικό ντέρπι Σάλκε και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 1-1 ενώ στο «Μπαλαΐδος» η Θέλτα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κράσνονταρ με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιόν Ρομά Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ