9 κινήσεις που κάνουν καθημερινά οι άνθρωποι με πεντακάθαρο σπίτι - iefimerida.gr

9 κινήσεις που κάνουν καθημερινά οι άνθρωποι με πεντακάθαρο σπίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξυπνάς νωρίς το πρωί και προκειμένου να είσαι τυπική στη δουλειά σου, κάνεις κάθε σου κίνηση βιαστικά ή καλύτερα αστραπιαία.

Βγάζεις δύο, τρία σύνολα από την ντουλάπα, τα δοκιμάζεις και ότι δεν σου ταιριάζει το αφήνεις κάπου ανάμεσα στα μαξιλάρια και την κουβέρτα. Η ίδια «λογική» ισχύει και με τα καλλυντικά που μένουν σκόρπια στο μπάνιο σου, με το μπολ του πρωινού σου που αφήνεις λερωμένο στο νεροχύτη και πάει λέγοντας.

Και γυρνάς στο σπίτι το απόγευμα και αντικρίζεις ένα σπίτι... βομβαρδισμένο. Οχι δεν είχε μπει κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης απλά αντικρίζεις ό,τι άφησες άπλυτο και πεταμένο όπου να 'ναι φεύγοντας βιαστικά για τη δουλειά.

Και κάπου εκεί αναλογίζεσαι πόσο πιο εύκολη θα ήταν όμως η ζωή σου, αν όλα βρίσκονταν σε τάξη και αναρωτιέσαι (για μια ακόμη φορά) πώς τα καταφέρνουν όλοι εκείνοι που έχουν σπίτι στην εντέλεια.

Αντί να βασανίζεσαι, πάρε ιδέες από τις συνήθειες των ανθρώπων που διατηρούν το σπίτι τους πεντακάθαρο καθημερινά και εφάρμοσε τες στην ρουτίνα σου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι καθαρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ