Europa League: Δεν άντεξε ο ΑΠΟΕΛ και έχασε στην Κύπρο (1-0) από την Αντερλεχτ - iefimerida.gr

Europa League: Δεν άντεξε ο ΑΠΟΕΛ και έχασε στην Κύπρο (1-0) από την Αντερλεχτ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακό αποτέλεσμα και ζόρια για τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν το «black-out» των «γαλαζοκίτρινων» στο πρώτο ημίχρονο κι έφυγαν με τη νίκη 1-0 από το «ΓΣΠ» παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Europa League. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στην επανάληψη, όμως οι Βέλγοι ήταν τυχεροί και χάρη σε ένα γκολ του Στάντσιου από το πρώτο μέρος (29’) πήραν την νίκη (0-1) που τους καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τον επαγγελματισμό και την κυνικότητα που χαρακτήριζαν ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο στο παρελθόν έβγαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς να εντυπωσιάσουν, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν αλώβητοί στο Ροστόφ κι έφυγαν από ‘κει με προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League (1-1).

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Κοπεγχάγη απέναντι στον Άγιαξ που καλείται να υπερασπιστεί πλέον το εκτός έδρας γκολ του σε μια εβδομάδα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ΑΠΟΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ