Στην εντατική πρωταγωνιστής του Harry Potter [εικόνα] - iefimerida.gr

Στην εντατική πρωταγωνιστής του Harry Potter [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook/ Jim Tavaré
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τροχαίο ατύχημα με μετωπική σύγκρουση ενεπλάκη πρωταγωνιστής του Harry Potter, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις σε αυχένα και πλευρά.

Ο Jim Tavaré, διάσημος ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός από το ρόλο του στις ταινίες του Harry Potter και όχι μόνο, έχει υποστεί σπάσιμο στον αυχένα, ενώ επιπλέον έχει τρυπήσει ο πνεύμονάς του, έχει 15 σπασμένα πλευρά και ένα σπασμένο πόδι. Το συμβάν για το τροχαίο έκανε γνωστό η σύζυγός του.

«Εδώ Laura. Τώρα που έχει ενημερωθεί η οικογένειά του, ο Jim μου ζήτησε να πληροφορήσω και όλους εσάς ότι χθες ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, από μετωπική σύγκρουση» έγραψε η σύζυγος του ηθοποιού στο Facebook ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

 Στην εντατική πρωταγωνιστής του Harry Potter [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πρόσθεσε δε, ότι βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε 2 μεταγγίσεις αίματος και ένα χειρουργείο. Διεκρίνησε ωστόσο, στην κοινοποίησή της, ότι πρόκειται για πραγματικότητα και όχι γα κάποιο τρικ ταινίας «Παρακαλώ κάντε και μερικές καλές σκέψεις για αυτόν καθώς μάχεται να βγει (αλώβητος) από όλο αυτό το συμβάν» έκλεισε η σύζυγος του Jim Tavare.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jim Tavare Harry Potter τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ