H προκλητική σεξιστική ανάρτηση του «βασιλιά του Instagram» για την Ημέρα της Γυναίκας [εικόνα] - iefimerida.gr

H προκλητική σεξιστική ανάρτηση του «βασιλιά του Instagram» για την Ημέρα της Γυναίκας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια επιεικώς απαράδεκτη ανάρτηση του «βασιλιά του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν για την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Μπιλζέριαν βρήκε ως ευκαιρία τη χθεσινή ημέρα, που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, για να ποστάρει μια σεξιστική, προκλητική φωτογραφία στον λογαριασμό του.

Η σοκαριστική φωτογραφία απεικονίζει τον Μπιλζέριαν σε ένα τζακούζι να είναι περιτριγυρισμένος από ημίγυμνες γυναίκες και τον ίδιο να έχει βάλει έναν δίσκο με φαγητό πάνω στην πλάτη μιας κοπέλας και να τρώει.

Το δε σχόλιό του, ακόμα πιο εξοργιστικό: «Είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Να είστε ευγνώμονες, είναι καλές σε τόσο πολλά πράγματα!». Οπως ήταν φυσικό, πάρα πολλοί χρήστες του διαδικτύου επέκριναν με σφοδρότητα αυτή την ενέργεια, και δικαίως. Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που του έγραψαν: «Σ' αγαπάω, Νταν», «Ζηλεύω τη ζωή που κάνεις» κ.λπ.

H προκλητική σεξιστική ανάρτηση του «βασιλιά του Instagram» για την Ημέρα της Γυναίκας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ