Ετσι είναι να μένεις στο Trump Tower και να έχεις γείτονες τους Τραμπ -Σε Airbnb διαμέρισμα - iefimerida.gr

Ετσι είναι να μένεις στο Trump Tower και να έχεις γείτονες τους Τραμπ -Σε Airbnb διαμέρισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβλητικός, «λουσμένος» στο χρυσό και χλιδάτος. Ο πύργος του νέου πλανητάρχη, αγγίζει τα 202 μέτρα ύψος και κατακτά την 64η θέση μεταξύ των ψηλότερων κτιρίων του Μανχάταν, ενώ έχει την καλύτερη θέα στο Central Park.

Το στιλ της διακόσμησης του είναι ροκοκό, με έμπνευση από τα γαλλικά παλάτια του 18ου αιώνα. Βρίσκεται πολύ κοντά σε διάσημα μπραντς, όπως Tiffany and Co. και Louis Vuitton, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες της κυρίας Τραμπ, που μένει μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και το γιο τους Μπάρον, στον 66ο όροφο του Πύργου Τραμπ.

Στους συνολικά 68 ορόφους του υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα, επιχειρήσεις και 230 διαμερίσματα, των οποίων η αγορά ξεκινάει από τα πέντε εκατομμύρια δολάρια!

Πώς φαντάζεστε όμως τον εαυτό σας μέσα σε ένα από αυτά τα διαμερίσματα και με γείτονα τον Τραμπ;

Ο Μάικ Λαμπ, μηχανικός λογισμικού, είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ημέρες σε αυτό το διαμέρισμα τον περασμένο Δεκέμβριο και περιγράφει την εμπειρία του ως «σουρεαλιστική και ενδιαφέρουσα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πύργος Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ TRUMP TOWER Airbnb
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ