Στοίχημα: Εχουν ελπίδες... Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ

Πέμπτη (09/03) σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον από το κουπόνι ΟΠΑΠ πέφτει αποκλειστικά στις πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα διεξάγονται και οι οκτώ συναντήσεις και το Betarades.gr έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τις "μάχες" των Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ κόντρα σε Μπεσίκτας και Άντερλεχτ αντίστοιχα, όπως και με το παιχνίδι της Λυών με τη Ρόμα.

Νέα αρχή οι Πειραιώτες

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπεσίκτας, στο πρώτο παιχνίδι του χωρίς τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο. Η ήττα της Κυριακής στην Τούμπα (2-0) αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Πορτογάλου τεχνικού, με διοίκηση των "ερυθρόλευκων" να δίνει τα ηνία της ομάδας στον "υπηρεσιακό" Βασίλη Βούζα. "Είναι μία πρόκληση και ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης", τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος κόουτς της ομάδας. Νέα αρχή, λοιπόν, για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι στη φάση των "32" ξεπέρασαν το εμπόδιο της Οσμάνλισπορ, με το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα να συνοδεύεται από το νικηφόρο 0-3 της Τουρκίας. Στη διάθεση του Βούζα βρίσκονται κανονικά οι Ντα Κόστα, Μάριν και Καμπιάσο, με τον τελευταίο να διεκδικεί και φανέλα βασικού. Αντίθετα, θα λείψουν σίγουρα οι Καπίνο, Βιάνα και Σεμπά.

Η Μπεσίκτας, από την πλευρά της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας συνδυάσει με νίκες τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Στη φάση των "32" ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Χαποέλ Μπερ Σεβά (1-3 και 2-1), ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα του τίτλου. Με πλήρες ρόστερ ταξίδεψαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, αν και υπάρχει φημολογία ότι θα παραταχθούν με αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός "δίνει εξετάσεις" στο ζευγάρι αγώνων με την Μπεσίκτας, θέλοντας να διαψεύσει όσους μιλούν για "το χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών". Θεωρούμε ότι θα λειτουργήσει θετικά το "ηλεκτροσόκ" με την αποπομπή του Μπέντο κι έτσι επιλέγουμε τη νίκη για τους Πειραιώτες είτε στο ημίχρονο είτε στο τέλος, σε απόδοση 2.02.

Δυνατός μέσα στο "ΓΣΠ"

Μετακινούμαστε στη Μεγαλόνησο για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ. Έκαναν αίσθηση οι Κύπριοι στη φάση των "32" με τον αποκλεισμό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, γνωρίζοντας αρχικά την ήττα με σκορ 3-2 στην Ισπανία κι επικρατώντας με 2-0 στη ρεβάνς του "ΓΣΠ". Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καλή παράδοση απέναντι σε βελγικούς συλλόγους, όμως ταυτόχρονα δικαιούται να αισιοδοξεί ενόψει του σημερινού ματς, καθώς παραμένει αήττητος στα επτά φετινά εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του (6-1-0). Η ψυχολογία των γηπεδούχων θα είναι σίγουρα θετική, αφού προέρχονται από το νικηφόρο 2-1 στο ντέρμπι με την Ομόνοια, που τους εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Πάμε και στην Άντερλεχτ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από τη Μαλίν το περασμένο Σάββατο, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί 10-3-0 σε επίπεδο βελγικού πρωταθλήματος. Στη φάση των "32" του φετινού Γιουρόπα Λιγκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζενίτ, κερδίζοντας με 2-0 στο πρώτο ματς και γνωρίζοντας "γλυκιά" ήττα με 3-1 στη Ρωσία.

Προγνωστικό: Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά την επική πρόκριση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Άντερλεχτ, από την πλευρά της, δεν αποτελεί μία ομάδα-φόβητρο όταν απομακρύνεται από το "σπίτι" της. Δίνουμε, λοιπόν, πολλές... τύχες στους Κύπριους για ένα θετικό σημερινό αποτέλεσμα, επιλέγοντας τον Άσσο Draw No Bet σε απόδοση 1.91 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Προβάδισμα η Ρόμα

Η τριάδα των σημερινών μας προγνωστικών ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Γαλλίας ανάμεσα στη Λυών και τη Ρόμα. Οι "λιονέ" έστησαν... ένα μικρό πάρτι επί της Άλκμααρ στη φάση των "32", παίρνοντας την πρόκριση με δύο εμφατικές νίκες (1-4 και 7-1 αντίστοιχα). Οι "τζιαλορόσι" κατάφεραν να αποκλείσουν τη Βιγιαρεάλ, όντας επιβλητικοί στο πρώτο ματς επί ισπανικού εδάφους (0-4) και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στη ρεβάνς (ανώδυνη ήττα με 0-1).

Σε καλό "φεγγάρι" βρίσκονται οι γηπεδούχοι, παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (4-1-0). Η Ρόμα, αντίθετα, προέρχεται από το ατυχές 1-2 από τη Νάπολι, που επέτρεψε στους "παρτενοπέι" να την πλησιάσουν στους δύο βαθμούς στο Καμπιονάτο.

Προγνωστικό: Αν λαμβάναμε αποκλειστικά υπόψη την παρούσα φόρμα των δύο ομάδων, θα έπρεπε να... κατευθυνθούμε προς τα αριστερά. Θεωρούμε, όμως, ότι η Ρόμα διαθέτει ένα ποιοτικότερο σύνολο, ενώ παράλληλα έχει "πληγωθεί" ο ποδοσφαιρικός της εγωισμός, με αποτέλεσμα να ζητά επιτακτικά μία καλή εμφάνιση. Καταλήγουμε, λοιπόν, στο Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.06.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα Ολυμπιακός ΑΠΟΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ